Skip to main content

Over ons

Vakwerk is mensenwerk

Elke verbouwing begint met een goed gesprek. Want duidelijke afspraken vormen de basis voor een goede samenwerking.

Voordat onze vakmensen aan de slag gaan, komen we graag eerst persoonlijk bij u langs. Want we vinden het belangrijk om te weten wat u van ons verwacht. De afspraken zetten we voor u op papier,  bijvoorbeeld in een offerte. Zo weet u vooraf precies wat u van ons kunt verwachten en wat de kosten zijn.

Onze medewerkers zijn ervaren vakmannen. Ook tijdens de uitvoering van de werkzaamheden denken ze graag met u mee.

Contact opnemen

Heeft u een vraag? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Team Boer

Simon Boer en Herman Tuinstra zijn eigenaar van Bouw- en Timmerbedrijf Boer.

Simon Boer

directeur / mede-eigenaar

Simon heeft al bijna 40 jaar ervaring in de bouw. Bij verschillende bouwbedrijven ontwikkelt hij zich van timmerman tot uitvoerder. In 2008 besluit hij om zijn eigen bouwbedrijf te starten. Binnen Bouw- en Timmerbedrijf Boer verzorgt Simon de grotere bouwprojecten, de planning en de aansturing van de medewerkers.

Herman Tuinstra

Herman Tuinstra

directeur / mede-eigenaar

Na zijn opleiding in de metaaltechniek werkt Herman ruim twintig jaar als machinist bij de marine en als teamleider bij een groot energiebedrijf. Tijdens de verbouwing van zijn eigen huis raakt hij in gesprek met zijn zwager Simon over de groei van Bouw – en Timmerbedrijf Boer. In 2011 maakt Herman de overstap en wordt mede-compagnon van het bedrijf. Binnen Bouw- en Timmerbedrijf Boer verzorgt Herman de kleinere projecten, de administratie en het beheer van de machines en het wagenpark.

 

Kwaliteitsgarantie

Bouw- en Timmerbedrijf Boer staat garant voor kwaliteit. We zijn daarom lid van de volgende organisaties en keurmerken:


Logo WoningborgWoningborg

We staan ingeschreven in het ondernemersregister van Woningborg. Dat biedt u zekerheid en garantie bij het (ver)bouwen van een woning.  Kijk voor meer informatie op de website van Woningborg.


VCA

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. VCA is al meer dan 25 jaar dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken.   Kijk voor meer informatie op de website van VCA.

 


Bouwend Nederland

We zijn lid van Bouwend Nederland: de vereniging van bouw- en infrabedrijven in Nederland met ongeveer 4.300 aangesloten bouwbedrijven. Kijk voor meer informatie op: Bouwend Nederland

 


Volandis

We zijn aangesloten bij Volandis: een kennis- en adviescentrum voor de bouw op het gebied van gezondheid, veiligheid, persoonlijke ontwikkeling en plezier in het werk. Kijk voor meer informatie op de website van Volandis.

Bouwcombinatie de DelleBouwcombinatie de Delle

Ons bouw- en timmerbedrijf is onderdeel van Bouwcombinatie De Delle. In deze bouwcombinatie werken we samen met drie andere lokale aannemers. Op die manier zijn we ook in staat om grotere projecten uit te voeren.

Daarnaast werken we veel samen met andere bedrijven in de omgeving.