Bevingschade

 

Inmiddels houdt ons bedrijf zich al geruime tijd bezig met herstel van bevingschade. Het bedrijf is in het bezit van een certificaat Scheurvorming in constructies: een waarborg voor de kwaliteit van onze herstelwerkzaamheden. We herstellen de schade in binnen- en buitenmuren door middel van de zogeheten HAS-methode. Hierbij plaatsen we spiraalankers in de lintvoegen op plekken waar scheuren zijn ontstaan. Dit is een duurzame methode van schadeherstel die ook de voorkeur heeft van de NAM. Indien nodig worden de betreffende binnenmuren opnieuw gestuukt en verder afgewerkt in de bestaande stijl van uw huis. Hierbij werken we met een netwerk van betrouwbare, vakkundige schilders en stukadoors of met een bedrijf van uw voorkeur. Ook het vervangen van schoorstenen doen we op een duurzame manier: wij kunnen voor u lichtgewicht, bevingsbestendige schoorstenen plaatsen.

Wij zijn voor het herstellen van bevingschade erkend door de NAM en het Centrum Veilig Wonen (CVW)  en hebben uitgebreide ervaring met de procedures. Ook doen we al klussen in samenwerking met de Nationaal Coördinator Groningen (NCG) .

Om u zo min mogelijk te belasten met administratieve zorgen, is ons bedrijf van begin tot eind bij het schade herstelproject betrokken. Als u uw bevingschade door ons wilt laten herstellen, dan komen we op uw verzoek langs voor een zogenaamde voorinspectie. Hierbij nemen we samen met u de verschillende schades op. Hierna maakt een schade expert van de NAM een schaderapportage die wordt voorzien van foto's. Om de communicatie met de expert te optimaliseren, kunnen we bij deze opname namens u aanwezig zijn. Op basis van dit rapport van de expert maken wij een offerte voor de herstelwerkzaamheden. Na uw goedkeuring wordt deze offerte ter beoordeling aan de expert voorgelegd en door de NAM in behandeling genomen. Vanaf hier kunnen wij aan de slag met het herstellen van de schade aan uw woning. Om u ook in de laatste fase de zorgen over het bijkomende papierwerk te ontnemen, kunnen we voor u de rekening rechtstreeks bij de NAM indienen.

 

 

<< Terug

 

 

Copyright © 2012 --- Timmerbedrijf Boer